U zoekt een mig mag lassers door een tekort aan bekwame lassers?

U zoekt een ervaren mig mag lasser?

MIG MAG Lassers? Ben je op zoek naar een lasser? MIG en MAG lasser? TIG lassers? Constructie lassers? Lasser samensteller?

Bedrijven zijn vaak enorm lang op zoek naar ervaren gemotiveerde lassers. Daarom het knelpunt beroep. Het doel van Europese Arbeiders is de geschikte lassers voor uw project en/of bedrijf te vinden. Bij ons ligt de nadruk op betrouwbaarheid en een goede prijs-kwaliteitverhouding. Dankzij onze jarenlange ervaring en de grootste database van Europese werknemers voor de Benelux en Duitsland!

Wij werken uitsluitend met gekwalificeerde professionals met een technische achtergrond. Dit in verschillende branches en sectoren, Bent je op zoek naar een ander profiel? Europese Arbeiders gaat voor u op zoek naar een geschikte werknemer. Gecertificeerde lassers gezocht? Wij helpen u verder.
Heeft u nood aan MAG/MIG lasser, dit tijdelijke of voor een vaste periode. Zijn er nog bijkomende vereisten?Wilt u ook zorgeloos lassers ? Neem nu vrijblijvend contact met ons op.

mig mag lasser gezocht vacature
mig mag lasser gezocht
mig mag lasser gezocht

Mig mag lasser gezocht?

Het in dienst nemen van buitenlandse lassers in onderaanneming / detachering is dus voor veel bedrijven de oplossing. Wij helpen u efficiënt nieuw personeel te werven, tijdelijk of voor een langere periode. Er zijn verschillende interessante mogelijkheden voor de aanwerving. Namelijk ook steeds in orde met de Europese & Belgische wetgeving!

MIG MAG Lassers? Snel een ervaren mig mag lasser nodig?

Het vak van lasser staat al heel wat jaren op de lijst van knelpuntberoepen. Goede lassers zijn nog heel moeilijk te vinden. Denk daarbij aan heel werk van: aanwerving, selectie, administratie, wettelijke documenten. Wij nemen de werving, selectie en administratie ook uit uw handen. Zo kunt u zich focussen op ondernemen en voldoen aan de grote productievraag.

Laat je overtuigen door onze tevreden klanten en partners

Europese Arbeiders (Lassers in onderaanneming) laat zich bijstaan door goed betrouwbare partners en tevreden klanten.

De harde cijfers

Mooie woorden zijn gemakkelijk, maar hier zijn het werkelijke feiten!

#1

Al 15 jaar actief in België

50

Sociale Arbeidsinspecties gehad

Alle 50 vlekkeloos doorstaan!

220+

Tevreden klanten

VRAAG UW OFFERTE AAN

U wilt een offerte of wil je meer weten over de aanwerving van lassers? Neem vrijblijvend contact op!