Bent u op zoek naar een zelfstandig lasser?

Zelfstandig lasser gezocht? U zoekt een ervaren zelfstandig lasser in België? 

Zelfstandig lasser gezocht? Dan ben je bij Europese Arbeiders op het juiste adres. Onze missie is om de ideale ‘buitenlandse’ lassers of onderaannemer te vinden voor uw project en/of bedrijf! Het is niet altijd eenvoudig om gemotiveerde en Ervaren lassers in eigen land te vinden!

Wij werken enkel met ervaren vakmannen die zelfstandig kunnen werken. Voor de aanwerving zijn er interessante mogelijkheden. We zullen u hierin begeleiden. Zo hebben wij al 15 jaar Ervaring. Tal van grote bedrijven en Kmo’s vertrouwen al jaren op onze diensten. Ook door de administratieve nemen wij u uit handen. Samen zoeken we de beste oplossing. Zo doen wij er alles aan om u zo goed mogelijk te helpen. Bij Detachering draagt U geen (verzuim) risico, in principe neemt u een lasser aan zonder zorgen! Wat u wel heeft als u zelf een medewerker een tijdelijk contract aanbiedt.

Zelfstandig lasser gezocht? U zoekt een zelfstandig lasser?

Wij hebben lassers voor uw project, ervaren vakmannen! Ben je op zoek naar zelfstandige lassers in onderaanneming? MIG en MAG lasser, TIG lasser, constructie lassers of een Lasser samensteller?
Wij hebben ervaren lassers ter beschikking voor uw project. Ervaren vakmannen. Zowel voor korte als op lange termijn. Evenals voor grote als voor kleine werken.

Bedrijven zijn vaak enorm lang op zoek naar ervaren gemotiveerde lassers. Bij ons ligt de nadruk op betrouwbaarheid, inlevingsvermogen en een goede prijs-kwaliteitverhouding. Dankzij onze jarenlange ervaring en de grootste database van Europese werknemers voor de Benelux en Duitsland!

Wij werken uitsluitend met gekwalificeerde professionals met een technische achtergrond. Dit in verschillende branches en sectoren. Bent u op zoek naar een ander profiel? Europese Arbeiders gaat voor u op zoek naar dé geschikte werknemer. Ook de VCA keuringen worden door ons in orde gebracht.

  • Onze lassers zijn vakkundige techniekers, alsook betrouwbaar.

  • Gemotiveerde vakmannen, die graag werken en waar je op kan rekenen.

  • Huisvestiging is geregeld en ze beschikken over hun eigen vervoer.

  • Wij zorgen dat alles volgens de Europese en Belgische wetgeving verloopt!

  • U betaalt enkel de gewerkte uren, geen sociale bijdrage, geen ziekte verzuim, ..

  • Geen administratie, u kunt rekenen op onze jarenlange expertise.

Zelfstandig lasser gezocht?

Zelfstandige lasser gezocht dringend
Zelfstandige lasser gezocht
Zelfstandige lasser gezocht
gezocht ervaren zelfstandige lasser

Laat je overtuigen door onze tevreden klanten en partners

Europese Arbeiders (Lassers in onderaanneming) laat zich bijstaan door goed betrouwbare partners en tevreden klanten.

VRAAG UW OFFERTE AAN

U wilt een offerte of wil je meer weten over de aanwerving van lassers? Neem vrijblijvend contact op!