Lasser gezocht in Antwerpen? Europese arbeiders heeft de geschikte kandidaten.

Lasser gezocht in Antwerpen? Wij selecteren de beste vakmensen uit de technische sector.

Lasser gezocht Antwerpen? Wij hebben ervaren lassers ter beschikking voor uw project in Antwerpen. Ervaren vakmannen. Zowel voor korte als op lange termijn. Evenals voor grote als voor kleine werken.

Dan ben je bij Europese Arbeiders op het juiste adres. Onze missie is om de ideale ‘buitenlandse’ lassers of onderaannemer te vinden voor uw project en/of bedrijf! Het is niet altijd eenvoudig om gemotiveerde en vakbekwame arbeidskrachten in eigen land te vinden!

Voor de aanwerving van lassers te Antwerpen zijn er interessante mogelijkheden. We zullen u hierin begeleiden. Zo hebben wij al 15 jaar Ervaring. Tal van grote bedrijven en Kmo’s vertrouwen al jaren op onze diensten. Ook door de administratieve nemen wij u uit handen. Samen met u gaan we op zoek naar de juiste onderaannemer/medewerker voor uw specifieke project en/of opdracht(en). . Bij Detachering draagt U geen (verzuim) risico, in principe neemt u een lasser aan zonder zorgen! Wat u wel heeft als u zelf een medewerker een tijdelijk contract aanbiedt.

Lasser gezocht Antwerpen! Hierbij kunnen we jou zeker helpen

Ben je op zoek naar een ervaren lasser in Antwerpen in onderaanneming? MIG en MAG lasser? TIG lasser? Constructie lassers? Lasser samensteller?

Bedrijven zijn vaak enorm lang op zoek naar ervaren gemotiveerde lassers. Bij ons ligt de nadruk op betrouwbaarheid, inlevingsvermogen en een goede prijs-kwaliteitverhouding. Dankzij onze jarenlange ervaring en de grootste database van Europese werknemers voor de Benelux en Duitsland!

Wij werken uitsluitend met gekwalificeerde professionals met een technische achtergrond. Dit in verschillende branches en sectoren, Bent u op zoek naar een ander profiel? Europese Arbeiders gaat voor u op zoek naar een geschikte werknemer. Ook de VCA keuringen worden door ons in orde gebracht.

  • Onze lassers zijn vakkundige techniekers, alsook betrouwbaar.

  • Gemotiveerde vakmannen, die graag werken en waar je op kan rekenen.

  • Huisvestiging is geregeld en ze beschikken over hun eigen vervoer.

  • Wij zorgen dat alles volgens de Europese en Belgische wetgeving verloopt!

  • U betaalt enkel de gewerkte uren, geen sociale bijdrage, geen ziekte verzuim, ..

  • Geen administratie, u kunt rekenen op onze jarenlange expertise.

Lasser gezocht Antwerpen?

Lasser gezocht Antwerpen
Antwerpen lassers gezocht
Lasser gezocht Antwerpen ervaring
Ervaren lasser gezocht Antwerpen

Laat je overtuigen door onze tevreden klanten en partners

Europese Arbeiders (Lassers in onderaanneming) laat zich bijstaan door goed betrouwbare partners en tevreden klanten.

VRAAG UW OFFERTE AAN

U wilt een offerte of wil je meer weten over de aanwerving van lassers? Neem vrijblijvend contact op!