De 5 belangrijkste voordelen van detachering voor werkgevers

Het is niet altijd eenvoudig om gemotiveerde en vakbekwame arbeidskrachten in eigen land te vinden en dan is het inhuren van onze gemotiveerde medewerkers uit het buitenland zoals (Polen, Tsjechië en Slowakije) een goed alternatief. Meer en meer kiezen bedrijven er voor om buitenlandse werknemers / arbeidskrachten in te zetten. Het aanwerven van buitenlandse werknemers kan u heel wat zorgen en problemen opleveren. Daarom de oplossing via Detachering. Wij zijn er om u hierin te begeleiden. Europese Arbeiders is een expert in internationale tewerkstelling en detachering.

detachering-waarom

Voordeel 1. Flexibiliteit

Bedrijven kiezen voornamelijk voor detachering bij nieuwe / extra projecten. of vervanging van ziekte. Maar tegelijk worden ze ook ingezet bij langdurige periodes. Dat is het voordeel bij Detachering. De flexibiliteit. Je bent niet gebonden aan een langdurig vast contract. Ook bij ziekte en dergelijke valt dit terug op het bureau die de detatachering regelt. Dus een groot voorveel voor de werkgever.

Voordeel 2. Kwaliteit

Bekwame techniekers , zorgvuldig voor u geselecteerd. U komt dus snel en eenvoudig aan professioneel, vakbekwaam en gemotiveerd personeel met brede werkervaring. Vakmannen die zelfstandig kunnen werken en de regels en planningen van de klant nauwgezet volgen. Per category hebben ze de nodige opleidingen en certificaten.

Voordeel 3. Snelheid & Zorgeloos

U kan snel en eenvoudig personeel tewerkstellen, zonder zelf voor de selectie & werving te zorgen. Ook  de volledige administratie valt weg voor de werkgever. Dit neem hier Europese Arbeiders de werkgever uit handen. zodat alles nog vlotter verloopt en zonder zorgen. Tegelijk zorgt Europese Arbeiders ook voor de wettelijke documenten.

Voordeel 4. Korte inwerktijd

Gemotiveerde werkmannen waar je op kan rekenen. Zoals hiervoor al aangehaald zijn de vakmannen het gewoon om in nieuwe projecten te stappen. Waardoor er vaak geen aparte opleiding nodig is enkel sturing.

Voordeel 5. Zekerheid: Al deze elementen samen beiden een voordeel van Zekerheid

  • Zekerheid in het uitbalen van enkel de gewerkte uren (geen ziekte, etc. )

  • Zekerheid dat alles volgens de wettelijke Belgische & Europese normen verloopt en u zich geen zorgen moet maken bij een controle

  • Zekerheid dat je advies en ondersteuning krijgt

  • Zekerheid van kwaliteit en niet vast gebonden zijn aan een werkkracht met langdurige contracten.

  • Zekerheid dat u op deze manier de kostenlast van uw bedrijf efficiënt gaat aanpakken en verbeteren.

Bekijk zeker ons artikel over: Lassers al een eeuwigheid niet meer te vinden